Social Icons

joi, 18 aprilie 2019

FORTNITE Συμβουλές

FORTNITE Συμβουλές

Fortnite Battle Royale είναι μια δυνατότητα να παίξει διασκέδαση στο διαδίκτυο που θα σας δώσει την ευκαιρία να συνεργαστεί με διαφορετικούς παίκτες. Μάχη για επιβίωση ως ένα μοναχικό παίκτη ή να ενταχθούν στην ομάδα και να παλέψουν μαζί με έως και για τη σταθερή τους φίλους. Μπορείτε να είστε ο τελευταίος παίκτης ή η ομάδα που παραμένουν σε αυτήν την εμπόλεμη ζώνη και τη νίκη.
Κατεβάστε το παιχνίδι από εδώ: 
https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/home
Κατεβάστε fortnite hack: https://wordart.com/7wo7ltdxm0yn/fortnite-hack# =
Στον αγώνα, θα παίξει εναντίον έως και 100 διαφορετικούς παίκτες. Παραμένοντας στη ζωή και τη νίκη δεν θα είναι απλό. Θα πρέπει να επιδείξουν μάχεται και τη στρατηγική ικανότητα και τη σφαγή διαφορετικούς παίκτες. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να τα αποφύγετε, αλλά η προστατευμένη ζώνη θα οπισθοχωρήσει συνεχώς. Η πιο παρατεταμένες συνεχή αλληλεπίδραση συνεχίζει να πηγαίνει τόσο πιο δύσκολο θα είναι να απέχουν από μάχεται!

Τώρα ήρθε η ώρα να φτάσουμε στην πραγματική μάχη στο Fortnite!


Κατεβάστε το παιχνίδι από εδώ: 
https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/home
Κατεβάστε fortnite hack: https://wordart.com/7wo7ltdxm0yn/fortnite-hack# =

Όταν είστε έτοιμοι να συμμετάσχουν σε μια πραγματική μάχη θα πρέπει να πάτε εκεί με λεωφορείο μάχη. Σας πέφτει πάνω στον οδηγό. Στο σημείο όταν είναι η ιδανική ευκαιρία για μια πτώση το κέρατο της μεταφοράς θα ηχήσει. Αυτή είναι η σημαία μπορείτε να επιβιβαστείτε από τη μεταφορά και να αρχίσει τις καλές στιγμές. Σε κάθε περίπτωση, να είναι ο ασθενής μία και την καταπολέμηση της πειρασμό να ενταχθούν σε κάθε έναν από τους παίκτες σπεύσει για να ξεκινήσετε να παίζετε. Παίξτε το πιο βασικό. Κρατήστε μέχρι υπάρχουν περίπου 3 δευτερόλεπτα μέχρι το λεωφορείο μάχη επιτυγχάνει το τέρμα της διαδρομής του.
Αυτό είναι ένα αξιοπρεπές μέρος για να πέσει! Δεν θα υπάρχουν παίκτες για να ανταγωνιστεί προς την αρχή, έτσι τις πιθανότητές σας να υπομείνει θα είναι υψηλότερο. Ομοίως, θα υπάρξουν λιγότερα άτομα που πηγαίνει μετά από λεηλασία, έτσι ώστε να είναι σχεδόν βέβαιο ότι αρπάξει μεγαλύτερη ταχύτητα.
Για να οικοδομήσουμε την ευκαιρία σας να κερδίσετε θα πρέπει να scavage για τα όπλα και διάφορα εφόδια, για παράδειγμα, το προστατευτικό στρώμα και τα πακέτα ιατρική βοήθεια. Μπορείτε επίσης να εξελιχθούν τα πράγματα! Οι κατασκευαστές ψυχαγωγίας περιλαμβάνεται ένα επιπλέον στοιχείο που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχωρίσει τα περισσότερα άρθρα για να πάρει τα περιουσιακά στοιχεία. Μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή φρουρίων. Αυτό μπορεί να είναι ένα αξιοπρεπές κομμάτι της τεχνικής σας!
Όσον αφορά την λεηλασία που μπορούν να βρεθούν στον οδηγό, φροντίστε να ψάξετε λίγο και επεκτατική μπλε δοχεία. Θα σας δώσει 25 ή 50 ασπίδα!
Σε περίπτωση που δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το τι όπλο για να περιηγηθείτε ραβδί για να χτυπήσει τουφέκια και SMGS. Είναι προτιμότερο σε στενή μάχη για σκοπευτής όπλα, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε περισσότερες περιπτώσεις. Εμπειρογνώμονας οπλίτης όπλο μπορεί να έρθει ακόμα, δεν θα έπρεπε να είναι η πρώτη σας απόφαση.
Όταν παίζετε Fortnite, σκεφτείτε προσεκτικά. Μπορείτε πιθανότατα θα ακούσετε τον αντίπαλό σας ακόμη πιο ξεκάθαρα, Ο ήχος της βήματα ή πλάνα από την απόρριψή τους σε σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ψάξουν για εξάπλωση και η μάχη πίσω.
Λάβετε υπόψη σας ότι θα χάσετε την ευεξία σας δεν επικεντρώνεται μόνο, ενώ μάχεται διαφορετικούς παίκτες. Σε περίπτωση που πέφτουν από μεγάλο υψηλό θα ομοίως να αμφισβητηθεί ευεξίας. Λάβετε υπόψη ότι πέφτοντας από τις μπλόφες δεν ζητηθεί!
Όταν μάχεται πολλές αντιπάλους σας συνταγογραφήσει μπορείτε να αναζητήσετε τις πιο αξιόλογες πιθανό σημείο. θέματα τη θέση σας και θα σας δώσει πολλές ευνοϊκές συνθήκες. Μπορείτε να σκεφτείτε σημαντικά για τη δομή ένα στάδιο δολοφονία. Σφαγή από τους αντιπάλους σας ένας-ένας από το υψηλότερο σημείο ακούγεται σαν διασκέδαση.

Κατεβάστε το παιχνίδι από εδώ: 
https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/home
Κατεβάστε fortnite hack: https://wordart.com/7wo7ltdxm0yn/fortnite-hack# =

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu